Bokbål i centrum.

Idag så stressade jag och Pyret i väg till Öppna förskolan som svärmor tjatat om att vi skulle göra. Så när vi flåsiga (okej, jag var flåsig inte Pyret) kom fram till Treklangens lokaler vid centrum så upptäcker vi att det inte alls var någon öppenförskoleverksamhet just idag, det var tydligen stängt pga centralkonferans.

Men istället för att gå hem igen tänkte jag att vi skulle besöka bibblan. Vi kom dit och hade just satt oss för att börja läsa lite saga när det började tjuta, efter några sekunder kom en bibliotekarie fram och sa att vi skulle utrymma lokalen då det var brandlarmet som tjöt. Sagt och gjort så fick vi och alla andra besökare pallra oss ut.

Så vi fick oss en ofrivillig promenad inne i centrum medans brandkåren konstaterade att det inte alls var tal om något bokbål. Sedan fick vi vänta och vänta och tillsist blev vi insläppta igen och jag kunde läsa lite Barabapappa för Pyret och kolla i senaste nummret av Föräldrar & barn. Samt låna tre ungdomsböcker som jag ska plöja igenom hade jag tänkt.

Detta blev ju sjukt likt ett knäckebrödsinlägg men what the hell, man får nöja sig med den lilla actionen som händer när man tar hand om en snart 11 veckors bebis.

Brukar du kolla så att ditt brandlarm funkar med jämna mellan rum?

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Åh så fin Jack är 🙂 11 veckor redan. Snart dags för 3 mån vaccin. Inte roligt! Ni får läsa mer barbapappaböcker efteråt så blir han nog gla. 🙂

  2. Näe jag brukar faktiskt inte kolla efter om brandvarnaren funkar, när jag lagar tillräckligt mycket mat och vägrar slå på fläkten brukar jag dock märka att det funkar. 😛 haha

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: