3 is the magic number.

Japhs, nu har det gått 3 månader sedan Pyret kom till världen och det är dags för en liten utvecklings uppdate tänkte jag.

Vid senaste BVC besöket så vägde Pyret alltså 6140 g och var 58 cm lång vilket betyder att han följer sin utvecklingskurva exemplariskt. Vid detta besöket fick han även sin första vaccinspruta, vilket i verkligheten är två sprutor som ges i benen. Det blev lite ledset just när det stack till och en liten stund efter sedan var det som om inget hänt.

Förutom detta så har Pyret börjat kunna sitta själv med stöd i t.ex soffan. Det är också roligt när pappa sjunger gamla klassiska 50-tals låtar med tillgjord röst för då skrattas det för fullt.

I övrigt så ligger Pyret i hårdträning för att vända sig på egen hand, och vi hoppas att det blir vilken dag som helst nu.

För övrigt så har vi börjat smida planer inför det kommande dopet som förhoppningsvis blir till sommaren. Och detta var denna månads Pyre uppdate.

 

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. nyttellergammalt

     /  fredag, maj 4th, 2012

    Nu gillade jag den där jingeln!! 🙂 Visst är det kul att följa alla steg! Och roligt med dop, hoppas ni kommer få en fantastisk dag, vi får väl se lite bilder efter dagen? 🙂 Kram!!

  2. Så roligt med dop! 🙂 så bra att pyret växer och utvecklas. det är en spännande tid just nu. 🙂 känns som om det är något nytt eller lite annorlunda varje dag 🙂

  3. åh vore roligt om du delade lite dopplanering!! 🙂

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: