152 dagar blir Pyret idag.

Ja, alltså Pyret blir fem månader idag och dagen till ära har vi varit hos BVC och fått den andra vaccin sprutan. Och utvecklingen har verkligen slagit på stort under den senaste tiden. Som till exempel så är det inte lika jobbigt att ligga på mage längre, Pyret har nämligen kommit på att det går att vända på sig och att man kan rulla upp på sida. Världen börjar helt klart få flera olika perspektiv beroende på vilken ställning man sitter, ligger eller blir buren i och allt detta är väldigt spännande för nyfikna ögon.

En av de sakerna som Pyret gör bäst förutom att charma byxorna av alla han träffar är att busa med pappa och mamma. Och det är riktiga glädjetjut som börjat komma ur hans strupe. Stämbanden håller helt klart på att utvecklas och då är det ju bra att mamma sjunger sin påhittade alfabetes sång så att bokstäverna faller på plats när det blir dags för filosofiska diskussioner med sina föräldrar.

Men det är ju inte bara detta som har hänt, Pyret har även suttit upp i sin ombyggda barnvagn som helt plötsligt blivit en sittvagn. Han har fått trräffa två av sina kusiner och dessutom fått ärva en massa kläder av dem. Busat med Ataris i babygymmet är en dagligt återkommande sak och lika så att få en smakportion med diverse mumsigheter för att utveckla smakpaletten.

Bilderna är klickbara för större storlek

Pyret kan sitta själv med endast lite handhållnings hjälp för att inte svajja allt för mycket åt sidorna också. Och dessutom har Pyret vuxit  2 cm och är alltså hela 65 cm totalt och han väger 7080 gram.

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Fint inlägg! Han är jättefin!

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: