I kristi namn…

Idag har Pyret haft sitt dop. Och det är skönt att det äntligen är överstökat. Pyret han var glad ända fram till psalm 899, då började han tjura men så fort orgeltanten slutat spela så var han lika glad igen. Han följde uppmärksammat hela cermonin och gladast blev han nog trots allt när gudfar Fredrock spelade sitt bidrag till eventet. Gudmor och även Pyrets faster Elin läste en dikt av Profeten Khalil Gibran som handlar om barnen.

Vi fick mycket beröm för dopklänningen och det gula bandet som jag valt att Pyret skulle ha istället för det klassiska blåa. En bättre bild på detta hoppas jag att jag får tag i snart…. vi knäppte ju inga kort själva eftersom det var vi som stod där framme…

Efter dop cermonin bjöd vi på smörgåstårta, kaffe och mockarutor i den intilliggande församlingslokalen. Det hela avlöpte väldigt smärtfritt, dock hann vi ju inte prata med alla som vi ville. Så om vi inte sa personligen tack för de fina gåvorna så skriver vi det här, tack allihopa för era fina och ytterst användbara gåvor som Pyret har fått i doppresent och tack för att ni deltog i denna speciella dag i Pyrets liv.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Vilken fin dag ni verkar ha haft. 🙂
    Roligt att du bytte ut bandet. Är ju en speciell liten sötnos så klart han ska ha ett speciellt band. ❤

  2. Grattis lilla pyret och vad fin eran dag verkat vara. 😀 Jag var tvungen att kolla upp psalmen som du skriver om. Den var verkligen vacker. Tror det kom en eller två tårar faktiskt. 🙂 Och dikten som de läste upp är en av min mammas favoriter så den lärde hon mig som liten. Kan varenda ord utantill. Vad roligt att ni gjort dopet så personligt. Det blir ett kärt minne för er.

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: