American car show 2012 i Uppsala.

Så då har vi varit på American car show i år också. Det var helt klart en upplevelse att gå med barnvagn på den sådan tillställning förra året låg ju Pyret i magen. Även om det delvis var svårt att ta sig fram så gick det ju, det var bara det att man behövde vara lite mer uppmärksam på vart man kunde gå och inte gå. Och ja, bilar det fick vi ju se i år också. Några var ju desamma som förra året men vissa var nya för i år.

På scenen i år stod Wildfire Willie & the Ramblers, Bobby Crown, en gubbe som kom ända från Texas och var tydligen stor på 50-talet samt det vi ville se JLT (John Lindberg trio). Jag har bara hört några låtar av dem förut men det var faktiskt riktigt bra och trots att ljudanläggningen inte var den allra bästa så rockade trion loss ordentligt. Och Pyret uppskattade också musiken dock i en mer dämpad version eftersom han fick ha på sig sina hörselkåpor (Peltor kid från Chlas Olson)

Pyret fick även sina skivor som vi köpte singerade av bandet samt ett klistermärke som vi självklart pimpade hörselskydden med. Så nu är det officiellt Pyrets första spelning skedde när han var 6 och en halv månad.

Förutom skivorna så hittade vi även två coola t-shirts och en body som vi köpte. Och ja, virrig som jag är märkte jag inte att det var samma tryck på ena t-shirten och bodyn, men till mitt försvar kan jag säga att t-shirten kan Pyret ha nu på engång medans bodyn är större och passar först när han är runt 18 månader. Den svarta Johnny Cash tröjan kan han ha i vinter/vår tror jag.

Allt som allt har det varit en riktigt lyckad dag. Fast i år blir det inte att titta på någon cruising för vår del men det gör ju inte så mycket eftersom vi redan sett de flesta av bilarna. Så nu är det bara att påbörja nedräkningen inför nästa års car show, dock hade jag önskat att de höll den på en större plats så att faktiskt fler bilar, försäljare och bredare gångar fick plats. Speciellt gångarna vore nog uppskattat av många.

 

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Vilken tuffing pyret är med sina hörselkåpor och han ser verkligen ut att gilla sin första spelning. 🙂 ni kanske borde haft en retrovagn för att matcha pyrets ride med bilarna hihi

  2. Evelina: Vi fick många blickar och kommentarer på vår vagn trots att den inte var retro. 😀 Den ser ju inte ut som alla andra svarta vagnar så den sticker ju ut. 😀

  3. Ja det är verkligen en fin vagn. 🙂 härligt med färg!!

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: