Lucky number seven.

Japhs då har ytterligare en månad gått och Pyret blir idag 7 månader. Tiden går verkligen fort och det hinner hända en hel del i utvecklingen.

Klicka på bilden för att göra den större.

Och eftersom man inte gör någon sju månaderskontroll så passade vi på att väga Pyret förra veckan när vi ändå var på BVC för att lyssna på tandhyginisten och då vägde han hela 8020 gram eller som maken säger 8 kg. Favoritleksaken för tillfället är bitmojjen Nemo samt en röd hammare, bilen som Pyret fick av farfar i doppresent är också roligt eftersom den spelar en massa ljud och sånt och sen är ju Trash-dog himla gosig.

Stämbanden håller även dem på att utvecklas då Pyret kan få till riktiga krigs tjut, men oftast är det bara en massa osammanhängande joller. Favorit maten är spagetti och köttfärssås samt att dricka vatten ur riktigt glas. Vi tränar även på att vinka när vi säger Hej, så om du gör ett besök kom ihåg handrörelserna. Det var allt för denna update.

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Kul med pyret update! 🙂 Grattis pyret till sju månader! Vad mycket saker du kan och du lär säkert lära både dig och dina föräldrar massa nytt innan du blir 8 månader. 🙂

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: