Uppsalas höstmarknad.

Idag var vi i väg på Pyrets 8 månaderskontroll för att väga och mäta och sånt som hör till. Efter detta skulle vi hem till en kompis så när vi promenerade mot busshållsplatsen så upptäckte vi att det tydligen var Höstmarknad i stan. Hursomhelst efter att vi varit hos vår kompis och druckit kaffe och matat Pyret samt att hon varit och hämtat sitt barn på förskolan drog vi ner på Vaksalatorg för att spana in denna tillställning.

Och egentligen, är det ju inga nyheter som presenteras. Det handlar mest om de gamla vanliga marknadsknallarna som står och kränger godis och billiga kinesiska leksaker. Fast en och annan kött, ost och hemgjord sylt försäljare finns ju och det är ju tur det då dessa är de som är intressantast. Det tycker i alla fall jag.

Vi handlade inte så mycket, bara det vanliga nämligen te från Cerry’s. I år består det av smakerna Rabarber/grädde, Mint (superte när man är förkyld), polka och äppelkaka.

Maken lyxade till det med lite marknadsgodis och sen var vår tur på årets höstmarknad i stort sätt avklarad. Funderar på att åka dit även imorgon men är inte helt säkra på det.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Åh älskar marknad. 🙂 Vilket härligt höstväder ni verkar ha. Folk har på sig jackor men ni behöver inga mössor i alla fall. 🙂 Igår isade bildörrarna igen här i Kiruna. Hihi 🙂

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: