Pyret update : 9 månader.

Sh!t vad tiden har gått fort, Pyret blir nio hela månader idag! Jag kan knappt fatta det, han var ju nyss i magen juh!

Klicka på bilden för att göra den större.

Sedan förra uppdateringen om Pyret så har följande skett, att ta sig fram rullande är ett minne blott då ålande tagit över, och det är 210 knyck som gäller. Stå mot möbler utan att mamma eller pappa håller i är också det sanslöst roligt, men han har inte kommit på hur man ställer sig upp själv ännu men det är på g även det.

Att meka med doppresenten som farfar gav Pyret är också kul, mamma och pappa är dock glada över att batterierna börjar ta slut eftersom den inte spelar lika högt längre. Och ingen fara, farfar skickade med extra batterier så det finns att byta när de är helt slut. Faster har stickat en mössa (den orange/gula) och den sitter fin, fint. Plus att Pyret har fått gå upp en storlek på sin jacka till 80/86 vanliga kläder är dock fortfarande storlek 74.

Utelek blir det ibland och då är det att gunga fort ute i lekparken som är aktuellt, vi har dock provat att åka ruschbana men det var ingen höjdare.

Förutom detta kommer Pyret att bli könsförvirrad eftersom mamma sätter på honom både lila raggsockor, en sjal med gulliga fåglar på som är rosa och en randig mössa med rosa som dominerande färg. Ja, hujedamej  vad synd det är om den lilla pillesnoppen. För övrig är Pyret det gladaste barnet jag vet och det beror inte på att han är vår son.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: