En dag på stan.

Idag har vi varit på utflykt eftersom vi skulle köpa mookasiner till Pyret. Så vi begav oss in till Uppsala city och trängdes bland folk. Första stopp blev Myrorna där vi hittade ett par hängslen och en pollover till Pyret samt ett skrivblock till mig plus en Plain White T´s skiva. Maken hittade några samlar gubbar så hela familjen fick sig några små secondhand fynd. Sedan gick vi till Åhléns men där hittade vi inga mookasiner så vi fick ta oss till H&M istället för att hitta ett par, plus att vi hittade ett tre pack med sockeplast strumpor. Efter dessa fynd var betalda var vi tvugna att hitta någonstanns att äta någon form av mellis/lunch.

Detta ställe blev MoeJoe’s ett hyfsat nyöppnat ställe i Svava gallerian. Vi drack varsinn smootie och tog en macka. Pyret fick medhavd frukt yoghurt och kex men fick även smaka lite av min smootie vilket var mycket uppskattat. Dessutom lyckades han ju charma de andra café gästerna. Både jag och maken tyckte att MoeJoe’s kändes fresht och tilltalande och inte lika ”in fikat” som många av Uppsalas övriga cafér även om de också har sin charm naturligtvis.

Väl hemma igen efter ett blöjbyte på stan och mathandling i centrum hemma i vår stadsdel så invigdes mookasinerna med ivrig gång mellan mamma och pappa en stund.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Härlig dag med mycket fynd..alltid en höjdare! =)

    Kraaaaam
    Sanna

  2. Så stor han blivit 🙂 Sötnos ..

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: