Prometheus. (spoiler alert)

Vi kollade nyss på Prometheus av Ridley Scott, skaparen av Alien filmerna. Detta skulle kunna vara en prequal alltså en film vars handling skulle ha kunnat utspelat sig före alla Alien filmer. Och ja, vad säger man… det var en bra film med en cool effekt om man frågar mig, nämligen den krabbliknande zombien som dyker upp ungefär i mitten av filmen.

Men om jag ska vara lite seriös för ett ögonblick så var ju faktiskt Noomi Rapace (Sherlock Holms – A game of shadows )bra i rollen som Elisabeth Shaw en forskare av öh…nånting. Hursomhelst så funkaed hon som sin karaktär vilket överraskade mig, så jag förstår faktiskt varför hon blir erbjuden roller i Hollywood och inte endast pga att hon spelade i den svenska versionen av Män som hatar kvinnor. I övriga roller ses Michael Fassbender (X-men first class), Charlize Theron (Legenden om Bagger Vance) och Idris Elba (The Unborn).

Filmen var lite långdragen på vissa ställen vilket man inte förväntar sig när man vill kolla på utomjordingar som inkuberar och födas genom att spränga din bröstkorg i en härligt kladdig massa. Hursomhelst så var det en film som underhöll och det var även smart av Ridley att avsluta filmen på det sättet den gjorde.

Här nedan kommer det en av de officiella trailarna för filmen.

Och här följer en mycket mer korrekt trailer om du frågar mig, nämligen en spoiler trailer från Honest Trailers. Kolla alltså inte på denna om du inte känner för att asgarva.

overandout

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: