Vädurens ledord under 2013 är.

Kommunikation i alla relationer Väduren har, om du inte pratar och delar med dig av dina känslor – om du inte visar öppenhet inför den du älskar – så kan du inte heller förvänta dig att er relation ska klara sig särskilt länge eller hur?

Kommunikation när den funkar innebär en form av självlärande process där du öppnar dig för andras synpunkter, anpassar dig och i viss mån även ändrar på dina invanda psykologiskamönster för att ge plats åt nya infalls vinklar. Samma process gäller också i affärsförbindelser i samspel på politisk nivå och i alla typer av relationer där det är viktigt att känna empati med andra människor och deras behov.

Många av oss är så upptagna av att förändra världen att vi glömmer bort att allt börjar och slutar med oss själva. Så det är inte så konstigt att kommunikation och personligutveckling är det sättet som vi skapar en bättre värld att leva i.  Som tur är utvecklar Jupiter vår medvetenhet. Det betyder att vi blir mer benägna, villiga och kapabla att möta andra på halva vägen och att identifiera oss med dem. Om vi väljer att blunda för den sanningen flyttar vi över ansvaret till andra och till slut blir vi offer i våra egna liv. När detta väl sker i ditt liv kommer du att lägga märke till fördelarena med sann kommunikation.  Utbildning har inte så mycket med betyg att göra utan snarare med en vishet som växer fram när vi är mottagliga för alla de erfarenheter livet skänker oss.

Det råder alltså inga som helst tvivel på att kommunikation och intimitet är väldigt viktiga nyckerord under 2013. 

Annonser
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: