Vädurens Identitet.

Du är definitivt en person som ser det positiva i en situation, men du föredrar att själv välja situationerna. Att följa med strömmen är inte något för dig och du vill helst sitta i framsätet så att du ser vad som kommer att hända. Du tar initiativet och gillar inte att bli ifrågasatt när du väl har fått en idé.

Väduren har en stark känsla för vad som måste göras och när du har bestämt dig för ett tillvägagångssätt är det bara att ånga på. Du kan aldrig anklagas för att vara lat eftersom du ger 110% varje dag. Alla karaktärsdrag hos Väduren är inte positiva. Att du är ett eldtecken innebär att du är energisk och därför vill du sätta igång och förändra världen. Detta kan uppfattas som arrogans med det beror bara på att du har en otrolig tilltro till din egen förmåga att få saker utförda. Du vill absolut inte bli tillsagd vad du ska göra. Du är inte alltid taktisk i ditt sätt att hantera andra människor och du är kanske inte ens medveten om att andra kan vara lite känsliga och långsamma med att förstå vad det handlar om än vad du är. (Läs = efter, tappad bakom vagnen)

citat2

Det bästa du vet är när du får syssla med det du gillar mest, oavsett om det rör privatliv eller ditt arbetsliv. Du som är Vädur kommer skamlöst att kliva fram när det behövs någon snabbtänkt och hängiven och där får du ofta beröm för väl utfört arbete. Ja, du är snabbtänkt, men du kan behöva ta lite mer tid på dig att kolla upp detaljerna i det du håller på med.

Det kan dröja länge innan du finner den sanna kärleken eftersom du förväntar dig att hen ska vara väldigt lik dig själv, även om det här kan göra att du hamnar på kollisionskurs med andra. Du kommer knappast att välja någon som kör i den långsamma innerfilen eftersom hen kommer att hamna på efterkälken när du rusar iväg för att bocka av ännu ett väl utfört arbete på din ändlösa lista över ”saker-att-göra-innan-jag-dör”.

Du har ett välutvecklat socialt samvete och kommer att försvara den som är svag, men bara om du är övertygad om att hen också försöker hjälpa sig själv. Du gillar att arbeta med projekt för att hjälpa andra att uppnå sina drömmar men hen som du försöker hjälpa måste bevisa att hen inte är lata och att hen också kommer att arbeta lika hårt som du.

Väduren har en underbar förmåga att tänka om, ifall saker och ting inte går precis som planerat och du kommer alltid att hitta ett sätt att uppnå dina mål. Det spelar ingen roll om andra siktar på samma sak som du, oavsett vilket projekt du har i tankarna kommer andra att hänga med på resan eftersom du skapar stort intresse för det.

Folk uppfattar dig ofta som hård och driftig men du har också en mjuk sida. Ingen kommer att upptäcka mjukheten i dig om du inte litar tillräckligt på hen för att visa den delen av din personlighet och tillomed då kommer den mjuka sidan bara att glimta till ibland.

Du fokuserar totalt på det du håller på med och känner dig alltid nöjd när du utfört ett bra arbete. Beröm från andra är alltid välkommet.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. that’s me 😛

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: