Väduren ♀

Några ord som definierar Vädurskvinnan; Självständig, stridbar, naturlig, beskyddande gentemot familj och vänner, otålig.

Vädurskvinnan syns i den gråmassan eftersom hennes närvaro är så påtaglig. Du tänker och rör dig snabbt och ibland lämnar du andra bakom dig när du sticker iväg till nästa grej. Dina kollegor och älskade behöver aldrig tvivla på vad du känner för eller emot dem. Vissa män kan uppleva Vädurskvinnan som skrämmande och det har de all anledning att göra, men du anser att det är deras problem.

Vädurskvinnan tycker om att få uppmärksamhet, men det du vill uppnå är i första hand att folk lyssnar på dig och de planer du vill genomföra. Folk förundras ständigt över ditt sätt att ta en idé och använda den på exakt rätt sätt i ett projekt innan någon annan ens har analyserat målet, rubriken eller budgeten. Om man vill ha något gjort i tid och inom budgetramen, ge i så fall uppdraget till en Vädurskvinna. Du tvekar aldrig att frivilligt anmäla dig om något måste göras så länge alla vet It’s your way or the highway, att förhandla på andras villkor står definitivt inte på din dagordning.

Dessa kvinnor är några kända Vädurar, Emma Watson, Unni Drugge, Kristin Stewart och Kate Hudson.

Du har stor integritet och omges av en aura av framgång, du arbetar hårt för att skapa den livsstil du längtar efter, men du kan bli otålig när folk inte tänker eller agerar lika snabbt som du. Nackdelen med denna konstanta snabbhet är att du tar förgivet att du kan göra 110 saker på samma gång och tycker inte om att ta det lugnt men risken finns att du hamnar i en utmattningsdepression. Detta kan också göra dig till en besvärlig livskamrat.

Ett sätt att undvika en utmattningsdepression kan vara att hålla dig i form, löpning, simning och yoga är alla bra sätt för Vädurskvinnan att hålla kroppen i högform så att du hinner med allt på kortast tid. Det här hjälper också till att balansera ditt känsloliv och lugna sinnet, även om inget kan förändra din driftiga målmedvetenhet. Denna är nämligen en mycket fundamental del av den du är.

Vädurskvinnan är mycket ärlig, vilket kan irritera dem som utsätts för hennes uppriktiga och rak på sak levererade råd. Du vill egentligen inte såra folks känslor, det är helt enkelt bara ditt sätt att vara. Några vänner kan försvinna längst vägen, men det är vanligtvis pga att dessa människor inte kan hantera din ärlighet utan vill leva sina liv med lögner.

Vädurskvinnan är kreativ i sitt sätt att klä sig men också när det gäller heminredning. Du vill ha och designar, vackra omgivningar som reflekterar din kärlek till det glittriga och bling-bling. Anledningen till att du arbetar så hårt är att du vill skapa ett underbart hem där dina vänner och familj kan samlas under samma tak.

 

Annonser
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: