Vädurs ♂

Några ord som definierar en Vädursman: Viljestark, sportig, högmodig, född till ledare, tävlingsinriktad själ.

Som Vädursman gillar du att visa vad du kan och ingen i din närhet behöver tvivla på vem som har befälet. Missförstånd uppstår för att du kan verka arrogant – vilket du verkligen kan vara men din inställning är också supersjälvsäker att du vet precis vad du vill ha och anser att andra bara ska anpassa sig till dig.

Du är av naturen modig och kommer att stå trofast vid en väns sida om de behöver din hjälp. Utan att tänka efter tar du strid med en motståndare eftersom du alltid vill vinna. Du är stark till kropp och själ och en skräckinjagande konkurrent, inte minst på arbetsplatsen. Som Vädursman behöver du en partner och vänner som förstår hur unik du är och gärna ger dig det erkännande du förtjänar. Om du lär dig att storsint ta ett nederlag kan det öka respekten för dig i andras ögon. Det här skulle också förbättra din karma och vara en av livets hårda läxor.

Vädursmannen har kraftfulla sexuella energier och om du inte får mätta din aptit på detta område blir du väldigt frustrerad. Du måste vara noga när du skaffar en partner och det kan vara en bra idé att kolla er romantiska samstämmighet innan förhållandet blir för allvarligt.

Dessa män är några Vädurar: Steven Tyler, Robert Downey Jr, William Shatner och Quintana Tarantino .

Det finns också en mjuk sida av din personlighet. När detta kommer till synes förvånar det vissa medan andra blir mycket glada. Genom att dölja denna sida av din natur gör du emellertid dig själv en stor otjänst. Var tillräckligt modig för att visa din känsliga sida, men bara för dem som kommer att uppskatta den och inte se den som en svaghet i din karaktär. Låt bli att visa upp denna sida i en affärsförhandling eftersom folk kommer att utnyttja dig i sådana fall. Eftersom Vädursmannen har en målmedvetenhet och mycket företagsam natur och tycker inte om när andra går emot planerna. Det vore dock inte dumt att sockra dina åsikter lite grand så att du inte blir ansedd som hänsynslös.

Vädursmän är öppen hjärtlig i sitt tal och kan tillomed förlora vänner längst vägen pga detta. Det är omöjligt för dig att uttrycka dig själv på något annat sätt, rak på sak och total ärlighet är utgångspunkten för Vädursmannen. Du är helt orädd när det gäller att låta folk veta vad du tänker också vad du förväntar dig av dem. Att Vädurens ego är legendariskt råder det inget tvivel om, men om du omger dig med människor som presterar högt kommer det att ta din egen drivkraft och målmedvetenhet till nya höjder. Du lämnar de som är tröglärda och de veliga i dammet bakom dig när du drar igång nya projekt.

Om en Vädursman känner sig inträngd i ett hörn kommer du att kämpa emot och det blir ingen trevlig erfarenhet för någon av de inblandade. Resultatet hos Vädursmannen är våldsamma känsloutbrott, det är öga för öga – beteende som råder men oavsett omständigheterna kommer han ändå att vilja vinna. Motståndare bör ta rådet att se upp för den här aspekten av din personlighet eftersom den kan visa sig snabbt och ta dem med överraskning. Vädursmannens styrande planet är krigsplaneten Mars och pga vill du alltid vinna. Andra kanske inte förstår den här drivkraften och kan tillomed vara avundsjuka på den. Men det är just detta som gör Vädursmannen så framgångsrik.

Annonser
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: