Pyret update: 11 månader.

Jisses, det är bara en månad kvar tills Pyret blir 1 år och flyttar hemifrån. Jag får magknip vad fort det har gått. Pyret är alltså 11 månader idag och därför blir det en liten update, och utvecklingen går i rasande fart.

Mamma är världens bästa klätterställning och att gå längst med soffkanten är det roligaste som finns även om Pyret är lite otålig och gärna vill att det ska gå fortare än vad det gör. Sedan har han också börjat med att tugga i bordskanten vilket vi inte förstår vad nöjet med det kan vara.

P1

Andra favorit sysselsättningar är att leka med sina julklappar och att jaga Ataris. Ta på sig overallen eller andra ytterplagg är pest och pina och något man gärna försöker åla sig ur, speciellt när man har lite bråttom. Vi har även gått från storlek 74 till 80/86 i kläder. Och tvätt det blir det i mängder.

P2

Klicka på bilden så blir den stor.

Men det är bra mysigt att ha en sådan här glad unge. För det är 98 % leenden och glatt humör när det kommer till Pyret. Och de få gånger det varit grinigt har det berott på att det varit tänder på väg, vilket nu är uppe i åtta till antalet.

P3

Klicka på bilden så blir den stor

Vi har även varit på Ackis och en synundersökning eftersom vår BVC dam undrade om det kunde finnas en skelning. Vilket det konstaterades att det inte fanns. Man luras bara av ett hudveck vid näsan. Vi har även lekt i snön den här månaden; kan tilläggas att det var mindre roligt även om att åka i pulkan som Pyret fick i julklapp var desto roligare. Pyret har även varit praktikant på farmors jobb och tvätthjälpreda även om det var mysigare att sova i Ergobaby selen som man nu mera får åka i på mamma eller pappas rygg.

Detta är på ett ungefär allt som Pyret varit med om den senaste månaden.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Ja vilken supergo unge ni har 🙂 Grattis Pyret på elvamånaders-dagen. Nu får ni ha nedräkning 🙂

  2. Vad roligt med lite kort. Vilken söt öronoverall, vad är den i för material? =)

  3. M: jag natar att du syftar på tiger outfiten? Den fick han faktiskt i doppresent men jag tror den kommer från H&M eller Lindex om jag inte missminner mig (kan inte kolla just nu då den ligger längst ned i en överfull tvättkorg) Matrialet är mjukt och mysigt iallafall

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: