Vädursungen.

Det finns många sätt att beskriva ett Vädursbarn på, inte minst som varm, nyfiken, älskling och energisk. Sedan finns det andra sätt att som tex krävande, otålig och rättfram som också stämmer in på deras personlighet. Vädursbarn innebär en utmaning men de ger så mycket tillbaka om man handskas med dem på rätt sätt. De är ständigt i farten och är aldrig tråkiga att vara med. De är alltid på väg mot något nytt att utforska.

Ett Vädursbarns föräldrar har all anledning att fråga sig vem som bestämmer, men de kommer kanske inte att tycka om svaret. Dessa barn är obönhörligt på språng men kan oväntat stanna upp mitt i en aktivitet och ge dig en kärleksfull kram. Dessa barn är tävlingsinriktade på nästan alla nivåer av sin personlighet och kommer att stå längst fram i kön för att få välja sina favorit färger när gruppen ska måla. Det ligger inte i deras natur att ta vad som blir över.

Om du läser sagor eller poesi för Vädursbarnet kommer det att väcka deras fantasi, men bli inte förvånad om de plötsligt hoppar upp från sagostunden och försvinner när något annat fångar deras uppmärksamhet. De är av naturen kreativa och det ska man uppmuntra som förälder, de är också alltid på jakt efter något intressant att göra.

Detta är några kända Vädursbarn, Ella Bleu Travolta, Elle Fanning, Morgan Lilly och Abigail Breslin.

Ett Vädursbarn måste lära sig att dela på makten, eftersom det kommer att underlätta samarbetet för dem när de blir vuxna. De måste också få lära sig att jorden inte kretsar kring dem. men det kan bli svårt att övertyga dem om den saken. För att ett Vädursbarn ska kunna växa upp och utveckla sin fulla potential måste de lära sig förstå att det finns gränser i livet, inte bara för dem utan också för andra människor. Livet är för dem något att rusa rakt igenom och de kan ibland vara som en ångvält. Att få dem att stanna till kan bli ditt liv som förälders stora utmaning. Vädursbarnet kommer sannerligen att hålla dig alert och utmana din förmåga som förälder. Du kan tillomed bli tvungen att anlita experter som du tappar kontrollen. Glöm inte att det ligger i Vädursbarnets eget intresse att inte få som de vill, oavsett hur charmiga de kan vara.

Ett Vädursbarn måste hållas sysselsatt med idrott och andra aktiviteter som intresserar dem. De behöver få utlopp för sina kroppskrafter och kreativa sinnen eftersom de i annat fall kan bli svåra att handskas med, speciellt om de känner sig uttråkade. Det fysiska i att röra på sig håller dem emotionellt och fysiskt i jämnvikt och hjälper dem att handskas med de kontinuerliga krav som hela tiden dyker upp i deras fartfyllda liv.

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Milla är en Vädursunge 🙂 och jag är Vädur

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: