Väduren som sexpartner.

background-of-playing-cards

När Väduren söker en älskare letar de inte i den långsamma innerfilen. De vill ha 100% engagemang, fysisk energi och kreativitet. Det är mycket att begära av en person, men Väduren sänker inte sina krav för någons skull. Men ibland måste man kompromissa så att man inte blir utan ett ligg.

Väduren erbjuder omväxling, vänskap och en del mycket het kärlek, men tro aldrig att du kan komma undan med ett felsteg. I så fall åker du ut med könsorganet före! Sanningen betyder allt för Väduren som älskare, oavsett hur motbjudande den är och de kommer inte att nöja sig med mindre än total uppriktighet från sin partner.

Väduren ser sin partner som en spegelbild av sig själva och av den anledningen är det knappast troligt att de kommer välja någon med dåliga vanor eller slapp attityd. Detta beror på att de inte skulle kunna mäta sig mentalt eller fysiskt med Väduren.

Den unga Väduren kan knulla runt under några år innan de förstår vad det är som är viktigt hos en partner om ett förhållande ska bli lång varigt. De lämnar en rad krossade hjärtan efter sig, men Väduren kommer bara att se det som en oväsentlig konsekvens. Det är inte deras fel om förfördelade parten inte kan hantera sanningen. Väduren som älskare kommer att attrahera många i sin ungdom och Mars + Venus samlade inflytande gör dem dessutom mycket kräsna. De slösar inte bort tid på att ta reda på om det kommer att fungera i det långa loppet med just den partnern. När ett förhållande väl är över behöver ingen heller tvivla på det. För Väduren är det helt enkelt dags att gå skilda vägar när relationen brunnit ut.

Om du har kuk mellan benen och är Vädur har du ett starkt behov av att bevisa din skicklighet och du kan vara en ganska kreativ älskare när du är på det humöret. Det är säkrast att din partner är uppmärksam på tecken när kärleksfesten är på G, eftersom du är väl förberedd när du väl kommer till skott. Du uppmuntrar din partner att utforska de fantasier som du fascineras av och in kan båda två få ett underbart ligg – om ni är på samma våglängd.

Bild lånad från Billiga kondomer. nu

När Väduren börjar se sig omkring efter denna ”speciella någon” och det kan dröja länge innan de finner hen – kan de verka totalt fokuserade på just detta. Det beror på att de vill göra rätt val och behålla den speciella personen i sitt liv för en längre tid.

Väduren som älskare behöver också mental stimulering och det är knappast troligt att de kommer att dras till en person som inte har något att säga. De älskar att tampas i en livlig diskussion och det är viktigt att deras partner är lika aktiv både i och utanför sängen.

Som gift är Väduren en fantastisk partner som gillar att ge sin familj det goda i livet.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. 🙂 Jag är vädur.

    Jag har en ny chans att vinna boken nu. Det var så många som var med så jag tävlar ut en till

  2. Madelein: Vad roligt, då ska jag vara med och tävla hos dig!

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: