Hemma hos: Väduren.

citat

Väduren är ett ombytligt tecken i zodiaken och detta ger en fingervisning om hur du lever ditt liv – alltid på språng. Det är motsägelsefullt att du gärna vill återvända till ett bekvämt hem efter en arbetsam dag, där du kan slappa.

Ditt hem ger dig en trygg bas varifrån du kan samordna de miljoner aktiviteter du pressar in under dygnets 24 timmar och därför måste hemmet vara välorganiserat. Allt måste finnas på plats eftersom oordning ger dig huvudvärk.

Hemmet är din stolthet och du gillar att visa för andra att du trivs i ditt hem. Ditt hem återspeglar din lust att omge dig med familj och vänner i skön gemenskap att bjuda gänget på en enkel middag eller att bara sitta och slappa tillsammans utan krav.

Väduren har ett bra öga för färg, form och inredning. Ett Vädurshem är ofta inrett med djärva färger som uttrycker din dynamiska personlighet och din snabba livsstil. Det måste också finnas avskilda utrymmen i hemmet där du kan koppla av och ladda batterierna inför nästa utmaning. Eftersom du är ett eldtecken känner du extra för färger som rött, orange och gult vilket reflekterar din personlighet och ger dig en känsla av välbefinnande och fulländning. Det kommer också att impa visuellt på besökare som kommer in genom din dörr.

 Bild lånad från Cosy style.se
 Bild lånad av Interiörguiden
 Bild lånad av Karrosdrömhem

Musik är föda för själen som alla vet men den betyder också värme. Du trivs inte i kyliga omgivningar. När vädret blir svalare bör du förvissa dig om att du har ett varmt och inbjudande ställe där du kan koppla av och ditt hem dånar av musik jämnt.

Du gillar funktionella möbler med personlig stil som betyder något särskilt för dig, som tex skulpturer du köpt på resor, varma och levande målningar och dramatiska foton på folk och platser som är viktiga för dig.

Annonser
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: