Vädurens hälsa & kost.

Att vara positiv innebär för din del att du vill tro att du är en människa som aldrig kan bli sjuk. Du har en fantastisk energi och uthållighet och bare ett mycket målmedveten bacill eller sjukdom kan tvinga dig till sängläge en längre tid, låt din läkningsprocess ta den tid den tar.

Bild lånad från Publikt.se

Väduren arbetar hårt och därför behöver du en välbalanserad kost, massor av vila och ett ställe där du kan koppla av och återvinna dina fysiska och mentala energier. Du bör inte äta på språng och stoppa i dig vad som finns till hands just då, sitt ner, njut av maten och ät långsamt. Du bör alltid ha en flaska vatten med dig för att undvika uttorkning.

Eftersom du är ett eldtecken älskar du säkert het och kryddig mat men du måste akta dig för att överstimulera din kropp. Det kan torka ut din hur och skapa problem som tex. eksem, psoriasis och andra liknande åkommor. Linfröolja och tillskott av vitaminer kan också förhindra att huden torkar ut.

Generellt sett är du vid god vigör och detta ger dig möjlighet att rusa genom livet. När du blir sjuk har du en otrolig förmåga att återhämta dig mycket snabbare än de flesta andra stjärntecken. Väduren styr huvudet och därför kan denna kroppsdel vara din svaga punkt. Huvudvärk, öronvärk och ibland ögon åkommor kan bli några problem du utsätts för senare i livet.

overandout

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Vilken dag fyller du år?

  2. Madelein: Jag fyller år den 19 april.

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: