Race to Witch mountain.

Vi har kollat på familjefilmen från Disney som heter Race to Witch mountain, med Dwayne Johnson i huvudrollen som den stingsliga taxichaffisen Jack Bruno. Filmen handlar om att två utomjordingar har landat på jorden och nu behöver de Jacks hjälp att återförenas med sitt skepp som blivit förvaltat (kom inte på något bättre ord) av jordens myndigheter.

Men det går inte riktigt som planerat när även en intergalaxisk  (stavas det så?) legosoldat också är på jakt efter utomjordingarna och gör allt i sin makt för att slutföra sitt uppdrag. Jack och hans nya vänner Sara och Seth söker hjälp av Alex en nördig talare på Las Vegas UFO konvention. Tillsammans får de en actionfylld och hisnande färd mot klockan.

Detta är en re-make av en film från 1975 som heter Escape to Witch mountain. Och jag tycker nog att de har lyckats riktigt bra att skapa en fartfylld och underhållande film för hela familjen att njuta av. Så behöver man ett film tips till fredagsmyset så är detta definitivt en film som jag rekommenderar till dig och din familj.

overandout

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: