Väduren som polare.

Ett av dina allra mest positiva karaktärsdrag är en mycket lojal vän. Du kan göra vad som helst för att hjälpa dem som betyder mycket för dig. Ditt sätt att visa lojalitet är ibland inte så traditionellt och de som är mer konservativa än dig kan uppfatta dig som lite självcentrerad. Men de som känner dig väl vet att du är totalt hängiven tanken på sann vänskap.

Ibland kan det verka som om du försummar dina kära eftersom den tid man tillbringar med familj och vänner inte kan mätas i pengar detta är dock bara en dum tanke Väduren kan ha. Glöm aldrig att avsätta kvalitetstid med familj. Om någon behöver en hjälpande hand finns Väduren alltid där, oavsett tid och plats.

Original_large

Bild lånad från We❤it

Du är fullkomligt ärlig mot andra människor och om en person gör något som du ogillar kommer du genast att tala om det. Man måste emellertid förstå att din inställning till NO FUCKING BULLSHIT-attityd alltid härstammar från ditt goda hjärta och inte på vad du kan tjäna på vänskapen. Dina utvalda vänner måste alltså vara väldigt tåliga och ha lite skinn på näsan de också.

Väduren som vän är troligen mycket socialt aktiv och du lägger ned massor av tid och energi på saker som intresserar andra. Du är inte bara en ledare utan också en fantastisk deltagare i olika sammanhang och vänner blir ofta förvånade över din höga energinivå. Du dras inte till lata personer och tristess finns helt enkelt inte på din agenda. Väduren är ständigt på språng och om vänner inte kan hålla din takt är det troligt att de kommer att finnas med i bilden särskilt länge. Men att vara ”på språng” betyder inte alltid fysiskt utan även i tanken. Du gillar samtal i ett rappt tempo.

Det är Vädurar som förändrar världen och de rör sig helst mot människor som liknar dem. De som inte är beredda att ge de där extra 10% kommer att hamna på efterkälken. Det är nästan omöjligt för en Vädur att anpassa sig till några restrektioner som helst och du skyr förhållanden med possessiva och dominerande inslag. Även om en del Vädurar som mår psykiskt dåligt lätt låtit sig manupuleras på ett eller annat sätt. Men så fort de inser sitt misstag i val av vän klipper de relationen utan ånger eller tillbaka blickar.

En viktig del av vänskapen med en Vädur är att du alltid kommer att veta var du står och ibland kan du bli upplyst om detta i ganska hårda och rätt framma ordalag. Det är inte Vädurens mening att såra folks känslor, de har helt enkelt svårt att leverera dåliga nyheter på något annat sätt än sitt eget.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: