Väduren som fiende.

Om du har oturen att bli ovän med en Vädur dröjer det inte länge innan du får känna av det. Väduren är oerhört tävlingsinriktad och kommer inte att visa någon nåd när de hämnas och hämnas gör det med ett leende på läpparna, om du korsar deras väg och förorättar dem på något sätt.

Även om du egentligen inte vill bli vän med en Vädur är det klokast att undvika fiendskap. Neutralitet kan vara ett nyckelord här. Vädurar är otroligt målmedvetna och tar mycket illa upp om du tex hävdar att något de gjort är din förtjänst. De vill ha den ära de förtjänar och gör vad som helst för att också få det de har rätt till.

Bild lånad från Annikas atelier

Om du är en Vädur måste du försöka behärska din fallenhet för att dra förhastade slutsatser. Ibland tar du för givet att någon har förorättat dig innan du hunnit ta reda på fakta. Det är möjligt att du kan ha fel, även om du anser att det knappast är troligt.

Väduren kämpar till det bittra slutet och det är inte för inte som deras namne kan härledas från krigsplaneten Mars. De har ett våldsamt drag och en nästan outsläcklig längtan efter att vinna oavsett om det handlar om personliga förhållanden eller arbetslivet.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: