Vädurens Buddha & Lady Luck.

Bild lånad från Internet

Ditt nyckelord är : JAG ÄR, och du har en stark känsla av självmedvetenhet, ledarskap och makt vilket kan ge dig ett fantastiskt och framgångsrikt liv, om det är vad du vill uppnå.

Du har utforskat många sidor av livet och detta har gett dig förmågan att bilda kraftfulla åsikter och knyta karmiska kontakter.

Eftersom ditt eldtecken är mycket starkt kräver du aktiviteter och fritidssysselsättningar som kan hjälpa dig att balansera din snabba livsstil och dämpa den hetsiga takten. Ett fridfullt bad några dagar i veckan kommer att återuppväcka minnen från ditt högre stående och lugnare jag, gärna med hjälp av oljor som doftar lavendel, apelsin eller jasmin.

En stillsam hobby som tex. litteratur kommer också att hjälpa dig att återfinna lugnet. Att måla kan ge dig en stor känsla av tillfredsställelse. Det kräver inte mycket aktivitet och ger dig tillfälle att använda de färger som utgör ditt eldtecken; rött, gult och rödbrunt.

Månen styr över måndagar och är en planet som är välvilligt inställd till din styrande planet Mars. Detta tyder på god karma inte minst om du lär dig att koppla av oftare och inrättar en daglig rutin med två personliga ritualer eller självanalys. Det här ger dig stor tillfredställelse och snabbar på dina andliga och psykiska insikter. Försök att uppmärksamma denna del av din personlighet på måndagar och även under perioder när månen är ny eller full.

Bild lånad från Divient art

Dina turdagar är: Måndag, Tisdag, Torsdag och Söndag

Lyckonummer är: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 1, 10, 19, 28, 37, 46, 3, 12, 21, 30, 48, 57

overandout

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: