Plask, slask och plask.

Idag har familjen besökt vårt lokala badhus tillsammans med Pyrets farmor. Det var första gången för mig att göra ett besök men självklart inte det sista. Det började med att vi ville hitta på något eftersom det var slask väder ute så vi bestämde att vi skulle gå och bada. Vi träffade farmor utanför Kapphal där vi gick in och köpte badkläder till hela familjen. För maken behövde nya badshorts och jag hade ingen baddräkt eller bikini överdel så jag fick köpa båda och sedan hittade vi ett par badbrallor till Pyret. Färdig handlade styrde vi sedan stegen till vårt lokala badhus.

Badhuset

Och ögonen som lyste och leendet som Pyret fick är obetalbart. Han har i och för sig redan varit där en gång tidigare men då bara med farmor och sin faster. Men han blev verkligen lycklig, även om han höll på att somna mot slutet när vi satt i den varma bubbelpoolen.

Det kommer självklart inte att bli vårt sista besök för det var riktigt roligt att bada måste jag erkänna och jag blev supernöjd med min nya baddräkt också. Och först och främst är det ju kul att man kan göra något roligt tillsammans som familj som inte kostar skjortan. För Pyret badar gratis fram tills 3 år. Och det var inte super dyrt för två vuxna. I sommar ska vi dock gå och bada på ett ute bad i närheten av där vi bor.

overandout

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Åh så roligt ni har haft! Pyret ser ut att vara riktigt nöjd i plurret. Växt har han också gjort. Inte så mycket babydrag kvar utan mer barn! Så roligt att höra att ni hittat en familjeaktivitet som ni tyckte om och vill göra igen 🙂

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: