Väduren: ett gränsfall.

Är du född i övergången mellan två stjärntecken?

Det är jag, jag fyller år den 19 april vilket betyder att jag är Vädurens bakredel. Och pga detta kommer jag endast att ta upp Väduren/Oxen och inte Väduren/Fiskarna.

Varför är detta intressant? Jo, för att det innebär att Väduren har fått egenskaper från båda tecknen.

vädurenoxen

Om man är född mellan den 13 och den 20 april hör man hemma här, därför kommer du att uppvisa många personlighetsdrag som är karaktäristiska för Oxen/Tjuren snarare än för Väduren/Bocken.

Du är självständig natur, vilket utgör en betydelsefull del av din personlighet, drivkraft och ambition. Ibland kan du vara irriterande envis men alltid pålitlig. Kombon Väduren/Oxen i din karaktär gör dig sannerligen till en mycket stabil person. Detta är en kvalitet som uppskattas mycket i vänskaps och affärssammanhang.

Framgångsrika pengar företag är viktiga för dig. I dessa situationer känner du den trygghet som är så betydelsefull för dig och pga att du också är kreativ kan du uppnå detta. Lägg till detta element Oxens uthållighet och du får en person som alltid kommer på en ekonomisklösning. Det är inte troligt att du kommer att lämna något till slumpen eftersom du har en skarp hjärna och ur en professionell synvinkel är din lojalitet till en arbetsgivare ovärderlig. Vädurens höga energinivå ger dig möjlighet att arbeta länge och intensivt för den trygga framtid du drömmer om.

Du har en stor uthållighet och kan bli mycket framgångsrik, men ödmjukhet är kanske ett ord du måste ha i åtanke ibland.

overandout

Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: