Wanderlust.

Den här filmen är så där flummigt härlig att man inget annat kan göra än att gapskratta! Jag rekommenderar den här till 110 % eftersom den är helt fantastisk. Och rollprestationerna är både senila och genialiska av skådisar som Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Åkerman och Alan Alda bland andra.

Den handlar om ett New York par som heter Linda och George, efter motgångar i arbetslivet måste paret flytta in hos Georges bror men på vägen till Atlanta där brodern bor råkar paret hitta kollektivet Elysium, där ett gäng minnesvärda karaktärer lever i harmoni med naturen och sig själva. Och paret blir berusade av allt nytt och det fria tänkandet att de beslutar sig för att ge Elysium en chans att återbygga sina liv.

SPOILER ALERT!

Det finns bara en scen i hela filmen som jag anser att de kunde ha redigerat ner eller tagit bort helt och det är ”pepptalk” scenen. Har du redan sett filmen vet du säkert vilken jag syftar på och om du kommer att filmen kommer du att förstå vilken jag menar när du ser den. Den går liksom inte att missa.

Bild lånad från CDON.COM
overandout
Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: