Det finns alltid en orsak…

Som du kanske har märkt har det varit ganska tyst på bloggen sedan i mitten av sommaren och det har naturligtvis en orsak.

Knåddz1

Japp, vi har äran att få dela våra liv med Knåddz. Jag är nu i vecka 14 och det syns redan på magen dessutom vet alla de viktigaste familjemedlemmarna nu om att den 3 april 2014 väntas det alltså tillökning i Trädkojan. Detta är fantastiskt roligt och hittills har graviditeten varit bra, jag har varit trött och sovit en hel del och det är som sagt en av anledningarna till att jag försummat bloggen en aning. En annan anledning är att jag inte ville försäga mig eller ”förskriva mig”.

Det är otroligt spännande och vi längtar redan efter Knåddz. Jag tycker dock att tiden går väldigt sakta den här gången i jämförelse med när jag väntade Pyret. Kanske för att vi kom på att vi väntade tillökning i familjen mycket tidigare den här omgången. Inskrivningen hos barnmorskan på Hjärtat är avklarat och likaså en glukosbelastning.  Nu behöver vi bara vänta till början av november för att gå på ultraljudsundersökningen, då får vi även veta om det är Knåddz och eventuellt någon fler i magen.

Med denna glada nyhet så önskar jag dig en riktigt trevlig helg.

overandout

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

  1. Saari: Tack så mycket!

  2. Grattis! Vad roligt! 🙂

  3. Ja det är ju så fantastiskt roligt 🙂 du ska se att tiden snart rusar. Jag tycker allt går så snabbt nu när man redan har barn sen tidigare. Njut av graviditeten och kämpa igenom alla oegentligheter som foglossning/illamående/och dyl. med din härliga inställning. Ja tusen gånger grattis igen till er alla 🙂

  4. det är ju så fantastiskt roligt 🙂 du ska se att tiden snart rusar. Jag tycker allt går så snabbt nu när man redan har barn sen tidigare. Njut av graviditeten och kämpa igenom alla oegentligheter som foglossning/illamående/och dyl. med din härliga inställning. Ja tusen gånger grattis igen till er alla 🙂

  5. Evelina: Ett dubbelt så stort tack till dig 😀

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: