Pitch Perfect.

Vi har just kollat på filmen Pitch Perfect som handlar om en A capella grupp på ett collage. Den nya studenten Beca spelad av Anna Kendrick vill jobba inom musikbranschen men hennes pappa som även är lärare på skolan vill att hon skaffar sig en utbildning. Han vill att hon ska bli medlem i någon skolförening och då provsjunger hon för skolans helt kvinnliga A capella grupp Barden Bellas.

Ledaren Chloé, för gruppen är inte helt förtjust i den nya kör medlemmen eftersom hon är helt inställd på att krossa den manliga kören och ingen Barden Bellas får ha samröre med killarna i motståndarnas kör. Men där finns Jessie spelad av Skyler Astin, killen som fått upp sina ögon för Beca och som introducerar henne för filmens magiska värld.

Hursomhelst så är det Fat Amy spelad av Rebel Wilson och Elisabeth Banks som spelar den av kommentatorerna de två karaktärer som fått de skarpaste och snärtigaste replikerna i den här filmen och det tycker jag är lite kul.

Jag förstår varför en sådan här rulle tilltalar publiken och även mig för den kommer i rätt tid med tvserier som Glee och musikalfilmer som Rock of Ages. Det här är lätt underhållning med lite bubbelgums smak som går ner lätt. Jag gillar det och rekommenderar dig att ta en egen titt på filmen Pitch Perfect.

Bild lånad från Cdon.com

overandout

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: