Fyra goda saker.

Jag tror ju på The Secret och vad det kan ge ens liv. Och som en liten påminnelse att positiva saker faktiskt sker i ens liv så kan det vara smart att skriva upp dem. Så under de senaste 14 dagarna har detta hänt mig som jag är tacksam för, detta är saker som jag på ett eller annat sätt inte vetat om att jag skulle få ta del av.

Den första trevliga saken var faktiskt en julklapp från jobbet som jag inte räknade med att jag skulle få så det var en trevlig överraskning när jag fick en badhandduk. Speciellt eftersom vi har dåligt med just handdukar. Så detta är jag tacksam över.

Nästa saker som överraskat mig glatt, även om jag visste att jag kunde hämta ut dem var de två gravidpaketsgåvorna som jag hämtat ut. Den ena från Kronans droghandel och den andra från Apoteksgruppen. Det är riktigt fina saker som vi fått till Knåddz.

Och förra helgen var vi iväg på loppisrunda tillsammans med svärmor och då hittade vi rejält med fynd. Så jag är tacksam över att det finns folk som skänker så fina saker till secondhandverksamheter som jag sedan kan hitta och bli riktigt tacksam över. En av alla saker som vi hittade var en ny babysitter som var i gott skick och till en bråkdel av priset den skulle ha kostat i en specialiserad babyshopp.

Och sedan vill jag även tacka svärmor för de fyra nya köksstolarna som hon gav till oss. Nu kan jag äntligen slänga de fula köksstolarna som vi har haft i flera år. De nya köksstolarna ska jag måla om i ärtiga kulörer så att de passar in i vårt färgglada hem. Men det blir inte förens jag kan stå på balkongen och måla. Så till våren kommer jag att göra om dem och jag längtar verkligen.

Vad har du varit tacksam över de senaste 14 dagarna?

overandout

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: