Pyrets nya säng.

I helgen var vi på IKEA där vi införskaffade en nya säng till Pyret och som sedan även Knåddz kommer att kunna använda. Vi satsade på en våningssäng som heter KURA och en resårbotten som hette Järnudd som var till ett kampanjpris vilket vi fick reda på när vi väl kommit till varuhuset. Jag hade egentligen sett ut en annan resårbotten men när vi kunde spara drygt 600 kr på att köpa Järnudd så var det inget snack om saken.

Så hela söndagsförmiddagen stod pappa och skruvade ihop sängen men naturligtvis hjälpte även Pyret till på ett hörn. Man måste ju ha en arbetsledare när man handskas med IKEA möbler.

Vi har burit in spjälsängen i vårt sovrum så nu börjar det bli verkligt att det kommer att komma en till liten familjemedlem inom kort, faktiskt (i skrivande stund) bara ca 45 dagar.

Passade även på att köpa hem ett nytt bäddset samt ett nytt täcke till Pyret. Och det som är extra bra med den här sängen är att man kan ligga intill om så behövs. Vilket vi fått göra de två senaste kvällarna. Det är ju lite läskigt och nytt att sova i en helt ny säng efter två år i spjälsäng. Men det kommer nog att ge med sig efter ett tag får vi hoppas.

Överslafen kommer i och för sig att stå oanvänd fram till dess att Pyret är ca 4 år och det blir dags för Knåddz att sova där nere. Japh, jag har varit förutseende när jag valde ut säng till barnen. Dessutom blev vi tvungna att möblera om lite i rummet eftersom att denna säng är större med ett mått på 90 x 200 cm. Så vi har flyttat på skötbordet och ställt det vid dörren samt att vi har flyttat ner garderoberna mot ena hörnet av rummet. Det blev riktigt bra tycker jag.

overandout

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: