Kryddad torsk med ris och bearnaisesås.

Detta kanske låter som en hel vild kombo men jag lovar det funkar och är gott!

Recept

400 g torsk

TexMex kryddor

Oregano

Gör så här

Stek torsken i stekpannan med mycket smör. Hacka sönder alltihopa och krydda med TexMex kryddor och Oregano.

Servera detta med ris och vanlig bearnaisesås från förpackning om du inte har tid att göra egen från grunden det vill säga.

Detta är busenkelt att göra och gick hem fin fint hos Pyret.

overandout

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: