That awkward moment.

Den här filmen är seriöst rolig på flera olika plan. Filmen handlar om tre killkompisar, Jason (Zac Efron) har precis blivit dumpad , men han visste inte ens att de var ihop. Samtidigt har Mikeys (Michael B. Jordan) fru bett honom om en skilsmässa och ständigt singeln Daniel (Miles Teller) är fortfarande singel . De tre bästa vänner är fast besluten att fortsätta vara singel tillsammans och bara ha kul  så de sluter en pakt om att inte skaffa flickvänner. Men sedan träffar Jason, Ellie (Imogen Poots) en författarinna på väg att slå igenom som är perfekt för honom, Daniel  börjar att inse att hans tjejkompis Chelsea (Mackenzie Davis) skulle vara perfekt för honom och Mikey har alltid trott att hans fru var perfekt för honom. Killarna jonglerar sina liv med sina romantiska förvecklingar fast beslutna att inte avslöja för varandra att de är på väg att falla hejdlöst för de olika tjejerna de träffat.

Jag gillar att New York fungerar som sin egen karaktär i den här filmen, men sen så tycker jag att just den staden funkar som backdrop till de flesta filmer. Jag gillar också att det faktiskt finns lite hjärta bakom filmen. Och slutligen så gillar jag att Zac Efton inte ser ut som Zac Efron. Eller ja, han ser ju naturligtvis ut som sig själv men han hade biffat till sig och gått upp i vikt för rollen samt skaffat skägg vilket gav honom en mer vuxen look än den man är van att se honom i. Sedan gillar jag det snabba replik utbytet och Fred (Josh Pais), som är chef till Jason och Daniel. Han vill ju så desperat vara med i gänget.

Hur som helst är detta en kul film som jag rekommenderar att se. Om man vill ha mycket gapskratt och några tårar i ögonvrån.

overandout

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: