Defending Taylor av Miranda Kenneally.

Jag har just läst boken Defending Taylor av Miranda Kenneally, även denna bok utspelar sig på Hundred Oaks high school och handlar om Taylor Lukins som blivit utslängd från sin privata skola för att hon upptäckts med en väska med droger i. Och detta blir en stor skandal för hennes republikanska Senator till pappa. Och nu måste jag erkänna att detta är det enda jag har svårt för, alltså pappans politiska läggning. Jag fattar ju att alla inte är lika ruttna som Trump men det svider ändå. Hur som helst när jag la detta åt sidan så var det ändå en ganska fin historia om kärlek och att hitta sig själv.

Taylor som karaktär var lite si så där och jag identifierade mig mest med henne i början av historien. Men Ezra var en genom ordentligt fin karaktär som jag gillade.

Defending Taylor

bild lånad från Adlibris.com

Ogillade ju också ett par karaktärer men vill inte spoila dessa utifall att nån skulle gilla dem. Utöver detta så gav jag boken 4/5 stjärnor på Goodreads. Boken är som sagt en del av Miranda Kenneallys serie om Hundred Oaks och jag gillar att få åter se en gammal favorit karaktär från Racing Savannah vilket har blivit min favorit bok i denna serie. Så det väger ganska tungt i betyget för helheten av denna bok.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: