Fangirl av Rainbow Rowell.

#storymakers18 topic is favorite genera to read and write. And I have to say that I love to read #youngadultnovels and write them as well. This is the book I'm #currentlyreading Fangirl by Rainbow Rowell.

I like it so far even if I think some of the fanfiction could be left out. 
#bookstagram #bookchallenge #instabooks #Swedishedition #fangirl #rainbowrowell #rainbowrowellbooks #booksandtypewriters #youngadultbooksgram #ungdomsboktips #författare #författarliv #författarlivet #authorphotochallenge #writersphotochallenge #authoraccount #indieauthor #swedishauthor #goodreadsauthor #ungdomsboksförfattare #jagskriver #writersofig
Alltså jag vet inte varför jag har skjutit upp läsningen av den här boken så himla länge för den var ju så himla vacker precis som jag liksom visste att den skulle vara. Det är ju trots allt författarinnan Rainbow Rowell som skrivit Eleonore & Park som är en av mina favorit böcker.
Detta är inget undantag.
Kortfattat handlar boken om tvillingarna Cather och Wren som vuxit upp med sin pappa, nu har det blivit dags med college och Wren vill bryta sig loss från tvilling- kopplingen vilket leder till att Cath måste flytta ihop med Regan en ganska tuff andra års elev. Cath är en av de största fanfic skribenterna när det kommer till Simon Snow (tänk Harry Potter) karaktärerna.
Livet på college är inte vad Cath väntat sig. Hon är en enstöring men så börjar Levi prata med henne, typ hela tiden. Och sedan blir det ett virr var av känslor och förvecklingar.
Jag blev kär i Levi precis som man bör bli i en manlig huvudroll och jag gillade faktiskt Cath också eftersom hon var så nördig. Men det finns ju alltid ett men… det blev lite för mycket Simon Snow och eftersom det var allt för likt Harry Potter så störde jag mig på det rätt så mycket. Men i och för sig så stod det ju klart hur nördig Cath var på det sättet eftersom allt relaterade till den karaktären. Jag gillade också att tvillingarna hade blivit övergivna av sin morsa. Ja, jag vet kanske konstigt men eftersom det var en sak som även jag upplevt kunde jag relatera till att bara växa upp med en fadersgestalt. Och den karaktären var så himla fint skriven att jag relaterade till honom som både vårdnadshavare och person.
5/5 är betyget för denna bok. Har man inte läst den så gör det finns att köpa både på engelska och svenska på Bokus.com.
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Att vara en fangirl – Eli läser och skriver

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: