The distance between us av Kasie West.

So I got two #bookmail packages today and the second one contained a #bookmark 
This is the last post for January and this is my #currentlyreading and I love it so far.

#bookstagram #bookcover #instabooks #bookmailisthebestmail #thedistancebetweenus #ungdomsbok #youngadultbooks #youngadultbooksgram #kasiewest #kasiewestbooks #booksandtypewriters #booksandbookmarks #booksanddolls #littlechinagirl #littlechinadoll
Nu har jag äntligen läst Kasie Wests The distance between us. Och jag älskade den. Jag är ju en sucker för klass skillnads berättelse och den här var en 5/5 i betyg. Jag blev helt betagen av historien och lite creeped out av porslinsdockorna och jag absolut älskade sarkasmen som fanns med i dialogen. Jag gillade karaktärerna och hur allt föll på plats. Förutom en sak och det är kanske en ganska stor sak egentligen men tidslinjen liksom höll inte ihop. Det stod månader trots att de bara setts två helger på rad osv det var det enda och jag vet inte om författarinnan var medveten om detta när hon skrev eller inte men det störde lite. Förutom detta så var det en bra engelsk bok, det tog mig ett dygn att ta mig igenom den. Och kapitel längderna var också riktigt bra, det gjorde att man bara ville läsa ett kapitel till.
Eftersom jag lånat denna bok på biblioteket så måste jag nu införskaffa den från bokus.com eller liknande sida. Och ut över detta så kan jag bara ge ett råd och det är läs den här boken, den är en bra läsupplevelse.
Annonser
Lämna en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: