Sunday Service- En manlig egenskap hos mig själv.

För er som inte redan vet vad Sunday Service är, så kan jag förklara att vi är ett gäng bloggare som varje vecka skriver om ett specifikt ämne som presenteras på Blogg-Forum, där det är gratis att vara medlem. Så vill du ha något att skriva om varje vecka bli medlem och delta redan idag, ju fler vi är desto roligare blir det.

Dagens ämne är att jag ska beskriva en manlig egenskap hos mig själv, medans de manliga deltagarna skriver om en kvinnlig egenskap hos sig själva.

Att jag gillar heminredning är ingen nyhet och det är kanske ett ytterst kvinnligt drag. Men att jag gillar att spika, skruva och bygga ihop saker kanske är ett mer manligt drag. Jag gillar att pula och fixa med saker som har dessa kvaliteér. Och kanske det är just därför jag gillar IKEA möbler så mycket.

Kika in hos Malin och Erika för att ta del av deras bidrag till Servicen.

Har du något manligt respektivt kvinnligt drag?

overandout

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

15 kommentarer

  1. Hi hi, IKEA möbler ÄR faktiskt lite roligt att bygga i hop! 🙂
    Du har rätt.

    Kramar Ma

  2. Svar: Jo, men det är ju just det jag kommer på när jag skriver att jag själv kanske är ganska mycket av det jag finner tilldragande hos en man. Har funnit mognad,är ganska omsorgsfull , men kan vara konsekvent osv.

    Kram Ma

  3. Man kan ju ha dessa egenskaper, men sen hur bra man är på dem… ja, det är en annan femma. Hahaha!

    Puss, min älskling.

    ps. Du har andra manliga egenskaper också, men det behöver vi inte nämna här.

    Puss igen

  4. Malin: Då förstår jag hur du tänkte, det var bara det att jag inte kände att det riktigt gick fram i ditt inlägg. Men för den skullen så var det ju inte ett dåligt inlägg om Servicen. Nu önskar jag bara att lite av herrarna som deltar i Servicen skulle skriva ihop några inlägg.

    Ricky: Min kära make, du bjöd ju inte på några egna kvinnliga kvaliteér. Och jag har väl inte så många andra manliga egenskaper mer än att jag gillar att fixa saker som duschstången och till fixning av dvd skåpet.

  5. Hehe manligt drag??? 😛 Jag ser ut som en kvinna och har ett humör som en men är BUTCH som världens karl dessutom säger jag ifrån ordentligt och tar för mig – som tyvärr är en lite mer manlig egenskap än kvinnlig… Är inte så puttinuttig direkt… Hmmm… Försöööker tona ner det lite dock för det är inte alltid så attraktivt att vara bufflig…

    Riktig intressant grej… Manliga och kvinnliga sidor…

  6. Förresten om jag uppfattade Rickys kommentar om IKEA möbler rätt… Det är jäkligt manligt att inte vara så bra på det heller hahaha! 😀

  7. Nej det tycker jag inte alls är en manlig egenskap, det är bara en bild av vad som anses vara manligt. Enligt mig. Ett exempel på en manlig egenskap skulle kunna vara att vilja hitta en lösning på problemet istället för att bara lyssna när någon kanske endast vill prata av sig.

  8. Tack så mycket…<3

    Kvinnligt drag får väl bli mitt hus och all heminredning där….det är ju ingen hemlighet precis haha:)
    Manligt får väl bli att jag snickrar och går lös med motorsåg…haha..:P
    Kramisar från Mora

  9. Ruriks: Visst är det intressant ämne att fundera och reflektera runt.

    Tant Grön: Visst är det en sterotypisk egenskap som räknas som manlig att man gillar att skruva och fixa och dona med sådant. Men att det på något sätt skulle vara patenterat för att vara en manlig egenskap tror jag inte heller riktigt på. Ditt exempel var bra, men det stämmer nog inte in på mig själv eftersom jag skulle skriva en manlig egenskap som jag själv tycker att jag har.

    Jennie: Hi hi… tja jag börjar ju upptäcka att det kanske inte är så manligt att snickra och fixa. Det märks tydligt bland kommentarerna att många tjejer också gillar att snickra och stå i. 🙂

  10. Jag undrar vad de manliga deltagarna skrivit som sina ”kvinnliga” egenskaper… jag hittar dem om jag går in på din Sunday servicelänk va?

  11. Tant Grön: Ja antingen hittar du dem via Sunday Service länken eller så hittar du dem via Blogg-Forums länken.

  12. Mina kvinnliga egenskaper. Har inte tänkt på om jag har några, men det har jag säkert.
    kanske att jag står framför spegeln extra länge och ser till så att håret ligger rätt.

    pöss

  13. Jag vet faktiskt inte om jag har några typiskt manliga drag. Kan inte komma på något nu i alla fall 🙂

    Du har fått en liten present av mig. Den finns att hitta i min blogg.

  14. Jag gråter när jag ser Disneyfilmer och Extreme Home makeover. Räknas det? 🙂

  1. Sunday Service - Temabloggande - Sidan 12 - Blogg-forum

Tack för att du skriver en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.