Frågor och Svar

 

Varför ser de äldre inläggen ut som de gör?

Svar: Jag hade tidigare min blogg på bloggagratis.se men när jag flyttade den till wordpress.com så fick jag kompromissa. Därför ser den ut så. Och alla inlägg från min gamla blogg finns inte här, detta är självvalt presice som att alla kommentarer inte finns med. Och när jag gör om min design då och då är jag lite lat och ändrar inte allt.

 

Hur kan jag få lösenordet?

Svar: Skicka ett mail till andie.blogg@hotmail.com

Jag har tappat bort/ glömt mitt lösenord?

Svar: Skicka mig ett mail  andie.blogg@hotmail.com så får du lösenordet igen.

Jag kommer inte in med mitt lösenord som jag har fått av dig?

Svar: Detta beror på att ett fåtal inlägg är låsta för eget bruk och där av inte är tillgängliga för alla med lösenordet. Det är min blogg så jag bestämmer!

Hur svarar du på kommentarer som du får?

Svar: Jag svarar på de kommentarer som jag får i de inläggen där jag får dem. Och om du lämnar en bloggadress gör jag ett besök och svarar på de kommentarer som jag får på personen egna blogg.

Varför blir inte mina kommentarer godkända och varför måste jag lämna en giltig mailadress?

Svar: Ni får jättegärna lämna kommentarer på min blogg, det är bara roligt så länge kommentaren håller god ton. Och mailadressen är det bara jag som ser, den visas alltså inte utåt men jag kommer inte att godkänna kommentarer som har fejk mailadresser!  Men jag godkänner inte kommentarer som jag anser är nedlåtande, elaka eller på andra sätt förnedrande och stötande.  Jag har inte tänkt att  ingå i en diskussion med en person/ personer som redan bestämt sig för att se ner på det jag skriver om eller på annat sätt är otrevlig. Det är min blogg så jag bestämmer.

Varför kan jag inte lämna kommentarer i fotoalbumet?

Svar: Jag har valt att inte ha kommenteringen öppen i fotoalbumet. Det finns bara vissa inlägg som kommer att vara helt öppna för kommentering. Men finns det en eller flera bilder som du ändå gärna vill kommentera skicka då kommentaren via mail andie.blogg@hotmail.com till mig så lägger jag in den manuellt.

Bilderna i din blogg?

Svar: Alla bilder i min blogg är mina  om inget annat uppges och kopiering av dessa är inte tillåtet.

Vad är en Gravatar?

Svar: En Gravatar är den lilla bild som visas när du lämnar en kommentar. Den är kopplad till den mailadress som du registrerar när du skaffar ett konto för denna funktion på deras sida. Och funkar på fler sidor som är kopplade till denna funktion, alltså inte bara min blogg. Och jag tycker att det är trevligt att få se en bild av de som lämnar kommentarer, det ser hemtrevligare ut.

 

Har ni fler frågor så hör av er så lägger jag till dem vid tillfälle!

overandout

Lämna en kommentar

4 kommentarer

  1. Hej gumman!
    Jag tänkte jag skulle skriva en kommentar men då stod det att kommentarerna var låsta och det fanns inget ställe man kunde skriva på.. Har du gjort det så? Kramis

  2. Som sagt jag har inte riktigt lärt mig detta ännu men jag ska kolla upp ”felet”.

  3. Tack för bra information om Din blogg mm – och fortsatt -All Lycka till ❗ – som nätmedborgare.

    Det behövs många nätmedborgare – ifall Wi skall få någon ”jävla ordning” i världen, tror jag… 💡

  4. Christian Schlager

     /  torsdag, maj 28th, 2015

    Cool site!

Tack för att du skriver en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.