Sagan om mig

Mitt smeknamn är Andie, jag är född och uppvuxen i norrland där jag känner att jag har mina rötter. Men bor sedan mer än 20 år tillbaka i Uppsala där jag gått gymnasiet samt träffade min make 2005  och vi gifte oss den 6 oktober 2007 i Vaksala kyrka i Uppsala. Så man kan väl säga att jag har lite rötter här med, även om jag inte vill riktigt erkänna det.

Jag är 30+ år och småbarnsförälder till tre fantastiska individer. Familjen bor i  nybyggd och fräsch hyreslägenhet.  Jag älskar även secondhand fynd . Jag har många intressen allt från musik, böcker till film vilket både jag och maken brinner för. Maken har en populär Youtube kanal som heter Lolaz Basement där han pratar om film. Vi är väldigt kreativt lagda båda två och kompletterar varandra bra på det viset. Jag älskar att pyssla och inreda också. Jag blev under 2010 diagnoserad med bipolär typ 2, vilket upp dagades efter att jag krashade totalt sommaren 2009 i en utmattningsdepression. Men detta är trots allt bara en diagnos och jag ÄR INTE min diagnos. Så nu har jag klar gjort det.

Jag publicerade min debutroman under hösten 2010 vilket jag själv tycker är en stor bedrift då det har varit en barndomsdröm att få bli en publicerad författare och denna har nu gått i uppfyllelse. Efter detta har skrivandet rullat på och jag har i dagsläget publicerat 10 böcker fyra av dessa är på engelska och går att läsa på min Wattpad profil.  Jag läser mycket och skriver självklart mycket själv men när jag inte gör det så jobbar jag på ett vardagskneg.

Det är en liten presentation av mig som person och jag hoppas att nya och gamla läsare tycker att detta var intressant läsning. Det vore även superkul om du som läser detta presenterar dig lite så att jag får lära känna mina läsare lite bättre.

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Vad fräckt att du skrivit och publicerat egna böcker, det är något jag också vill göra. Jag påbörjar noveller (eller romaner), en del blir färdigställda, andra bara ligger och skräpar. Det är väl just det där att komma vidare. Jag vet inte riktigt hur man går till väga. Men grattis till dig, kul!

Tack för att du skriver en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: