Vädurens kärlekshoroskop 2012.

Väduren är ju som bekant det första zodiac tecknet och är därför det mest kraftfulla och fundementala av alla zodiac tecken. Sex och aggression är några av de saker som driver en Vädur. Till och med i tidigt ålder är Väduren redo för kärlek och förhållanden.

Kärlekshoroskop om Väduren brukar hänvisa till att vissa zodiac tecken har en tendens att bli förälskade vid första ögonkast. När de blir betuttade kan inget stå i vägen för den passionen och när en Vädur är galet förälskad med någon är de beredda att ge upp sig själva för sin egen kärleks passion. Horoskopet berättar även att Väduren är en mycket varmhjärtad men dock beräknande och ansvarsfull individ. Att bli avvisad kan göra att en Vädur blir besatt av den andra personen.

Den manliga Väduren

Sensuell och passionerad är kändetecken för den manliga Väduren, som har en förmåga att få mycket uppmärksamhet av det motsatta könet väldigt lätt. Din ide om kärlek är att falla för någon som är ger dig en utmaning då det är något du finner roligt. Du gillar att din partner är en svår nöt att öppna men när du väl mött din soul mate kommer du att spendera resten av livet tillsammans med denna. Förenlighet med din partner är det viktigaste som finns för dig när du befinner dig i ett förhållande, men om denna förenlighets komponent saknas avslutar du dina relationer snabbt, för att leta vidare efter din soul mate. I en relation vill du gärna vara den domenerande personen och du ger dig aldrig.

Den kvinnliga Väduren

Vädurskvinnor faller vanligtvis för de män som är välbyggda, självständiga och har ett högt självförtroende. En stark personlighet kopplad med ett bra utseende betyder faktiskt något för dig som Vädurskvinna. Du brukar inte vara sentimental eller maktlös eller tjurig. Två kvaliteter som en man bör ha för att imponera på en Vädurskvinna är passion och vilja habegär (besatthet). När det gäller ärenden av hjärtans natur kan du vara svartsjuk och du vill absolut inte dela din man med någon annan. Olikt andra kvinnor är en befallande partner någon som en Vädurskvinna vill ha dels för att det ger Väduren en bra utmaning.

Kärlek och äktenskap

2012 kommer att bli ett bra år. Efter Maj den 8:e kommer du att känna dig mottaglig och positiv till relationer. Du kommer att önska dig en ny relation utan några förbindelser om du är singel. De som redan befinner sig i en relation eller ett äktenskap kommer att uppleva att en främling försöker stjäla deras uppmärksamhet.

Tiden efter den 15:e November kommer det kanske kännas som att du har fått en sorts distans i din relation. Ett tempramentsfull och hårdnande från din partner som troligtvis också är en Vädur. Och du inte är gift ännu i Oktober finns risken att ett stundande äktenskap kommer att bli ytterligare fördröjt. Om du är gift en känsla av att vara frånvarande från din partner kan omge dig.

Under månaderna Februari, Maj, Agusti och December kommer kärlek och romantik att spira hos Väduren. Medan Mars, September och Oktober kan komma att innehålla en skörd av kärlek och äktensakp.

Januari, Februari, Mars

Du börjar året 2012 där kärleken är väldigt påtaglig för din egen del. Du måste lugna ned den extrema besattheten och kraven eftersom i en nära framtid för ditt förhållandes skull eftersom det kommer att bli en tuff period fram över. Alla de som har en hälsosam och seriös relation bör använda denna tid som ett tillfälle att avreagera alla sina klagomål och genom detta ge ny energi till förhållandet. Februari månad kommer att bli en svår månad, klagomål, besvikelse och missförstånd kommer att finnas mella många par som är tillsammans med en Vädur. I några extrema situationer kan detta tillomed leda till att en relation avslutas helt.

April, Maj, Juni

I den första delen av dessa tre månader kommer du att inse vilka misstag du gjort. Undvik därför att bli engagerad i alla former av sexuella relationer med en vän eller ologisk och hemlig relation. Att bli uppslukad av kärlek leder ingenstanns för din del som Vädur. De som befinner sig i en seriös relation kommer inte ens att tänka tanken på att riskera något under denna tiden på året. Solförmörkelsen under Juni månad kommer att vara destruktiv för Väduren, så hitta ett sätt att ha trevligt och roligt på. Detta är också en tid då du kan rätta till dina misstag som är relaterade till dina kärleksrelationer.

Juli, Augusti, September

Denna period börjar på en ängslig ton. Du måste tona ner din frustration och din själviska sida så att du stoppar dig själv från att hamna i en svår situation. De frågor och den spändhet i ditt proffisionella liv och sociala liv kan ha en effekt på dina nära och kära. Solförmörkelsen under Juli månad  kommer inte att vara bra för Vädurens tecken så för att förebygga sprickor och spänningar i ditt förhållande måste du behålla ditt lugn. Chansen finns att du kommer att träffa någon ny eller någon från ditt förflutna.

 Oktober, November, December

En otillfredställdhet kommer att uppta dig under dessa månader. Detta stör balansen och freden i din relation. Under Oktobers slut och mitten av November kommer du att känna av missnöjet och klagomålen. Detta påverkar dig att ta mycket viktiga beslut om din kärleksrelation.Du kommer att bli bestämd och försöka få en acceptans och tillgivenhet av din partner.

Kärleksåret för Väduren 2012 ser inte allt för hoppfull ut måste jag ju erkänna, men som med allt så ska man ta detta med en nya salt.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

  1. men really, låter ju som det kommer bli ett riktigt pissigt år för oss vädurar. jag vägrar!

  2. Jag är med vädur 🙂

  3. Ja fy tusan. Mitt årshoroskop (skytten) såg inte heller bra ut för 2012. Jag skulle tydligen ha dålig ekonomi halva året och skaffa mig en ny partner i maj. Nej tack. Armin som är vattuman skulle slita håret för sin partners dåliga ekonomi, han skulle tappa tron på kärleken i maj men skulle hitta till en gammal älskare i juni. INGEN LJUS framtid för oss! 😛 Jag vågar vägra tro på det.

  4. Evelina: Jag tror att alla sådanan här horoskop ska man ta med en näve salt. Sedan verkar det vara lite som att varannat år får man ett bra horoskop och sedan ett dåligt.

Tack för att du skriver en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.