Jag behöver din hjälp.

Jag vet att det blir mycket bok-snack just nu. Och nu är det så att jag vill ta hjälp av dina synpunkter på några olika bokomslag som jag har gjort och ett av dem kommer att pryda bokens framsida.

Min frågor till dig är följande; vilket av dessa bokomslag skulle du plocka upp och läsa på baksidan, om du såg det på biblioteket eller i bokhandeln? Och varför? Vad är det som är lockande med just det/de omslagen du valt?

Berätta konstruktivt dina synpunkter, för- och nackdelar är du snäll.

1.

2.

3.

4.

P.s. Kom ihåg att de rosa ramarna inte ingår i designen utan att det bara blir så när man lägger in bilder på bloggen.

Massor av tack på förhand. Denna lilla kampanj pågår fram till och med den 9 september 2010.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

  1. Jag röstade på nr 3, men kan även tänka mig nr 1 om det blir en lite mer lättläst text. Det var svårt att se om det stod Blossom Fadds eller Blossom Falls. Den känns lättsam nr ett!

    Nr tre föll mig i smaken på en gång, det känns lite halvmystiskt och ser spännande ut. Därför hoppas man ju på att boken är spännande och vad den handlar om och läser då på baksidan! 🙂

    Lycka till!

  2. la min röst på tvåan, men det var gränsfall mellan den å trean. knepigt värre

  3. Röstade på trean men skulle nog läsa på ettan och tvåan också. Däremot så gillar jag inte typsnitten på ettan och tvåan. För mycket olika stilar…

  4. För mig var valet faktiskt väldigt enkelt. Jag la min röst på bild nummer tre. Jag tycker att layouten på både text och bild var bäst där. Bilden fick mig att undra vad boken handlar om, den skapar någon slags mystik och ser dessutom väldigt proffsig ut. Big up för det. Texten var lätt att läsa och samtidigt snygg. Stort plus för det!

    På bild nummer ett var texten svår att läsa, vilket hade fått mig att lägga ifrån mig boken direkt om jag sett den i bokhandeln. Dock lockade bilden mig till att vilja plocka upp boken. Lite tricky där. Med en schysstare text hade den kunnat funka.

    På bild nummer två kändes texten för, hum, childish? Barnslig och för mjuk och snirklig på något sätt… Inte tilltalande.

    Min kommentar till bild nummer fyra är att bilden är alldeles för tråkig. Den väcker inga känslor hos mig.

    Hoppas att svaren kan komma till någon användning! Och hej förresten, nyss hittat in till din blogg via Maria (www.janemary.blogg.se) och nu är jag nog fast =)

    Må gott!! //Plupp

  5. Jag trodde länken från Fototriss skulle leda till en fototriss. men så var det tydligen inte. 😦

  6. Jag röstade på nummer tre för det typsnittet var mest lättläst, även om undertiteln fortfarande var lite svårläst (kanske skulle bli tydligare om den var något större eller lika stor som huvudtiteln? Tror att det ändå skulle framgå att det är en undertitel så länge den har en eller två egna rader.) Tycker också om kontrasten mellan svart och vitt och personerna som är på väg mot varandra. Det finns en dynamik som gör att man vill ta upp boken och utforska den närmare.

  7. Hej!
    Jag tyckte att det stod Blossom Fadds på de två första. Typsnitten gillade jag egentligen inte på någon av dem, de ser för fjortis amatörmässiga ut (sorry!). Bilderna på de två första liknar för mycket Twilight böckerna. Så min röst föll på trean, men bara om du ändrar typsnittet på den. Bilden ser mystisk ut och bjuder in till läsning! Kanske det vita inte skulle vara kritvitt utan någon smutsbrun nyans?

Tack för att du skriver en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.